De wokpan is ideaal voor roerbakken Deze Chinese pan wordt gebruikt om ingrediënten op hoog vuur te kunnen roerbakken. Denk aan vlees, vis en groenten voor bijvoorbeeld Oosterse gerechten. Het is een grote ronde pan, met hoge randen, in de vorm van een kom. Zo kun je de ingrediënten goed husselen zonder dat ze uit de pan vallen. Deze roerbakpan wordt officieel een wadjang genoemd en husselen doe je door de ingrediënten ‘omhoog te gooien’, maar je kunt natuurlijk ook een spatel gebruiken.
De eco wok pannen van Forest Opzoek naar een milieuvriendelijke wokpan? Dan is de groene wok pan van Forest iets voor jou! De duurzame pan is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en heeft een PFOA-vrije bodem, dit zorgt voor een optimale warmteverdeling en een lange levensduur. Ook is je oosterse koekenpan hierdoor geschikt voor alle warmtebronnen: inductie-, keramische-, gas- en elektrische kookplaten. De pan heeft een diameter van 28 cm en een hout-look handvat, die niet heet wordt. Je kunt de wok pan het beste met de hand wassen, zodat hij zijn lange levensduur behoud. De pan is voorzien van een antiaanbaklaag, hierdoor is het schoon maken en koken een makkie!
Over Forest Forest is geïnspireerd op de natuur en haar kleuren. De groende kleur herinnert je aan de intense en levendige natuur. Bij de groene Forest pannen collectie is de natuur de primaire zorg. De wokpan is gemaakt van 100% gerecycled aluminium. Dit past bij de zorg voor hergebruik en recycling om onze toekomst te beschermen.
Forest Wokpan – Ø 28 cm – Duurzame pan – 100% gerecycled aluminium – Geschikt voor alle warmtebronnen – PFOA-vrij – Roerbakken – Wadjang
€29,95
Beschrijving