Je voedsel blijft bijzonder lekker wanneer je het bereid bij een lage temperatuur: vlees of vis blijft super sappig en groenten zijn knapperig en vers!
Vanwege de lage bereidingstemperatuur bij roken onder de 100 ° C zal je voedsel langzaam en voorzichtig koken. Het eten verliest hierdoor nauwelijks sappen, omdat de vloeistof niet verdampt. Bij deze lage temperaturen heb je dus nooit droge gerechten!
De gerechten krijgen ook een speciale rokerige smaak, die je ook nog kunt verbeteren door verschillende houtsoorten te gebruiken. Je hebt dus ontelbare mogelijkheden om je individuele smaak te bereiken of gewoon van aroma af te wisselen!
Natuurlijk kan deze smoker ook als conventionele grill worden gebruikt voor koken met directe warmte. Hiervoor kan in beide kamers een vuur worden ontstoken waarover je voedsel kunt bereiden. Dankzij het grote grillgebied kun je met gemak zelfs grote feesten van heerlijk BBQ voedsel voorzien!
Pluspunten:
Met metalen wielen voor eenvoudig transport
Met voorplank voor je BBQ-accessoires
Met thermometer voor een perfecte barbecue ervaring
Verstelbare schoorsteen om nauwkeurig en gecontroleerd te kunnen roken
Afzonderlijke vuurhaard om als smoker te gebruiken
Technische specificaties:
Afmetingen: 121 x 122 x 55 cm
Grilloppervlak: 66 x 34 cm + aan de zijkant een aparte rookkamer (met grilloppervlak van 32 x 31 cm)
Gewicht: 21 kg
Let op: gebruik de BBQ alleen buiten en laat de kolen volledig afkoelen voordat je deze opbergt.
Fire Beam Houtskool Barbecue – Grilloppervlak (LxB) 35 x 66 cm – Smoker – Zwart
€199,95
Beschrijving
Artikelnummer:
7049600200681434
Categorieën: Barbecue, Houtskool Barbecue