Waarom je een gietijzeren pan kiezen: de gietijzeren pan heeft een ongeëvenaarde warmtecapaciteit, een hoge warmteopslag / koude houden en een gelijkmatige warmteafvoer. Het is zeer geschikt voor stoofpan, gebakken vlees, pastasaus, curry. Met kookgerei kun je ook vlees braden, brood en desserts in de oven bakken ≤ 240 graden. Voor alle warmtebronnen【!Verbieden/geen magnetron (wanneer de uitzetting bij de verwarming kan het wiebelen op keramische kookplaat) Waterreservoir: de emaille pan is uitgerust met een zwaar condensatiedeksel om een goede afdichting te garanderen. Hij sluit de stoom in de pan en vormt bij het stoven van vlees een watervergrendelingssysteem met stoomcircuit dat een kleine hogedrukomgeving in de pan creëert. Het kan het stomen van gerechten versnellen. Omdat de pan zwaar is, let op: bij aankoop op het gewicht van de pot Stabiele kleuren en hoogwaardige kwaliteit: de inductie-compatibele oven is gemaakt van robuust gietijzer, betrouwbaar en duurzaam. Met drie lagen kleurrijk email is de kleur delicaat en rijk, wat het potlichaam beschermt tegen slijtage en roest. De binnenlaag is voorzien van een anti-aanbaklaag, zodat je gerechten kunt ingelegen, bereiden, koken en serveren. Je servies zal niet meer aanbranden of aan je potten en pannen plakken. Veelzijdig: vanwege het speciale materiaal van de gietijzeren pan vermijd je vocht en stoten. Om de emaillaag beter te beschermen, wordt aanbevolen om niet bij hoge temperatuur voorverwarmen/droog branden te voorkomen. Bij het frituren moet de hoogte van de olie de levensmiddelen bedekken. ! Veeg de pan na het reinigen opnieuw af met spijsolie, droog hem af en bewaar het deksel en de pot apart
Gietijzeren pan, broodbakvorm met deksel, 2 l/Ø 20 cm, kleine emaille pan, gietijzeren braadpan, inductie stoofpan, kookpan, gietijzeren braadpan voor gas/braden/stoofpan/oven, rond, rood
€104,95
Beschrijving
Artikelnummer:
7049602137859858
Categorieën: Bakken, Braadpannen, Koken, Kookpannen, Pannen